Morjensta taas!

Nyt kun media "pommittaa" kauhukuvia koronaviruksesta, niin aattelinpa myös minä kantaa korteni kekoon. Mielestäni media on aiheuttanut turhaa panikointia ihmisissä. Kauppojen hyllyt huutavat tyhjillään, kun ihmiset hamstraavat tavaroita varastoon. Ei muisteta sitä, että jos joutuu esim kotiin karanteeniin, niin ruokaa tuodaan kotiin, eikä ketään jätetä virumaan karanteeniin.

Kun tuossa aamutuimaan selailin iltapäivälehtien lööppejä, niin enpä löytänyt kuin uutisointia koronasta. Nyt jylläävä kausi-influessasta ei puhuta sanaakaan! Kausi-influenssa kun tappaa ihmisiä vuodesta toiseen. Eilen illalla kun katselin televisiosta uutislähetyksiä, alkoi oikein "jurppimaan" kun ei puhuttu muusta kuin koronasta. Joten televisio meni kiinni....

Näin tautien jyllätessä täytyy olla huolellinen omasta käsihygieniasta, eikä mennä tietentahtoen tautialueelle. Käsihygieniasta kun täytyisi muutenkin huolehtia. Käsien pesu lämpimällä vedellä ja saippualla on paras keino pitää kädet puhtaana viruksista. MUTTA EI PIDÄ ALKAA "HÖTKYILEMÄÄN! vaan pidetään järkikulta mukana.

NÄMÄ OLI SIIS MINUN OMIA MIELIPITETIÄ KORONISTA JA MUISTA INFLUENSSOISTA!

No, tulipahan taas jupistua, mutta niinhän tällä palstalla niemen mukaisesti jupistaan.