... niin, kerkesimpäs vielä kirjoittelemaan tämän vuoden puolella. Ei tää blogin kirjoittelu niin kovin aktiivista ole ollut, mutta raapustan tässä nyt muutaman rivin viime aikojen kuulumisista.

Elikkäs, olen sairaslomalla edelleen, nyt 20.1.2014 asti, jolloin alkaa keskussairaalassa viikon kestävä hoitojakso. Hoitojaksolla katsotaan sitten selän tämän hetkinen kunto ja onko siitä enään mihinkään. Oikeesti siitä ei todellakaan ole enään mihinkään, romu mikä romu. Selkäkipu on päivittäistä ja vähänkin pitempään kävelymatkaan täytyy ottaa rollaattori avuksi. Joten taitaa olla edessä taistelu kelan kanssa, jotta pääsis sairaseläkkeelle. Tästä mun sairastelusta johtuen taloutemme on todella ruikulla. Tämä persaukisena olo alkaa todella v......aan. Ja vielä kun yritän (jälleen kerran) laihduttaa oikein kunnolla, niin v-käyrä on maksimi lukemissa. No, eipähän tule jouluna syötyä liikaa, näyttää siltä että kahvilla kuitataan joulun syömiset.

Viime lääkärintarkastuksessa erehdyin kertomaan meikäläisen univaikeuksista. Tämän seurauksena testattiin, että sairastanko uniapneaa. No, tulos oli hoitajan mukaan tyrmäävä.... sairastan erittäin vaikeaa uniapneaa. Hengityskatkoksia

on kuulemma 80 tunnissa. Nyt sitten tammikuussa saan jonkin happihärvelin kotiin, jota pitää käyttää nukkuessa. Saas nähdä mitä siitäkin tulee. Olisi pitänyt pitää tämä ruma turpa kiinni... kun vielä univaikeudet on loppunut kun olen saanut tuota painoa jo muutaman kilon pois. Aika jännää, miten tuo painonpudotus on vaikuttanut. Nyt meikä nukkuu kun murmeli.

Elikkäs tässä lyhyesti viimeaikojen kuulumiset. Koitan olla pikkuisen aktiivisempi ensi vuonna (heh, näkis vaan....)