Heh, taas on vierähtäny aikaa sitten viime kirjoittamiselta.

Tätä kirjoittaessa räntää sataa ja keli on todella syksyinen. No, meikäläinen tykkää syksystä, mutta on niitäkin kun meinaa masentua syksyn takia. On mielenkiintoista nähdä millainen talvi on tulossa, toivottavasti tulee lunta sopivasti ja pikku pakkanen, niin kelit olisivat kohdillaan.

Kirjoitan myös nyt surullisena. Ranskassa terrori-iskut, Yhdysvallat ja Nato pullistelee jne... Mikä meitä ihmisiä oikeen vaivaa kun soditaan ja riidellään koko ajan? Väitän, että yksi syy on raha ja valtion päämiesten ahneus. Mikään ei riitä, aina pitää saada enemmän valtaa ja rahaa. Myös urheilu on saanut osansa. Venäjä on suljettu kilpailutoiminnasta doping rikkeiden takia. On vähän kornia syyttää ainoastaan Venäjää dopingin käytöstä. Väitän, että Yhdysvallat ja Nato käyttää nyt myös urheilua lyömäaseena. Mikähän olisi tuloksena jos Yhdysvaltojen doping käyttö tutkittaisiin, tai esim. Jamaikan. Mutta eihän näitä tutkita, kun ne ovat Yhdysvaltojen kavereita. Myöskään me suomalaiset emme ole pulmusia tässä asiassa. Eli tässäkin näyttelee suurinta osaa, mikäs muu kuin raha ja valta. Nykyisiltä urheilijoilta vaaditaan aina enemmän, jotta sponsorit ja liitot saisivat enemmän rahaa. Unohdetaan, että myös urheilijat ovat ihmisiä, ei koneita. Urheilusta on tullut sponsoreiden markkinaväline ja itse urheileminen on sivuosassa. Puhtaaseen amatööriurheiluun ei taida olla paluuta. --surullista!

Myös meistä ns. tavallisista pulliaisista on tullut itsekkäitä, ahneita ja lähimmäisistä ei välitetä. Kunhan itselle vaan ja paljon! Tämän huomaa myös meillä Suomessa. Suomessa on käynnissä luokkajako hyvää vauhtia. Vähäosaisista ei välitetä, tavoitteena on että on joko super rikkaat ja super köyhät. Tällainen tilanne olisi rikkaille todella mieluinen. Köyhien täytyisi tulla töihin hinnalla millä hyvänsä, koska myös köyhien täytyy ostaa ruokaa ja maksaa asumisesta. Ja tästähän pohatoiden rahapussi sen kuin kasvaisi.

Mutta kaikesta huolimatta hyvää syksyn ja talven alkua kaikille oli sitten rahapussi miten paksu tai ohut. Koitetaan pitää huolta lähimmäisistämme, ei se raha ja valta yksinomaan tee meistä yhtään onnellisempia. Tämän sanon itse kokeneena "persaukisena".