Niin sitä ollaan vaihteeks yövuorossa. Kello tulee kohta puoli neljä aamuyöllä ja nyt on aikaa pikkuisen kirjoitella tätä blogia. Työvuoro on mennyt ihan mukavasti eikä vielä ole väsyttänytkään kovin paljoa, vaikka en nukkunut päivällä kovinkaan paljoa. Siitä "pojat" piti huolta, Teuvo herätti jo aamulla ennen kahdeksaa... tosin "pojat" kävi heti nukkumaan kun olivat saaneet mut hereille ja ylös sängystä. Kylläpä on hiljaista, ei edes koirat hauku tossa lähitalossa. Telkkarista tulee onneks yleisurheilua, joten onpahan jotakin katseltavaa tämän kirjoittelun lisäksi. Täytyy muuten muistaa keittää aamulla kahvit valmiiksi, kun rakas vaimoni tulee töihin. Meillä on taas vaihteeks muutama päivä sillai, että kun toinen pääsee töistä, niin toinen aloittaa työvuoron. Tylsää mennä aamulla yksin nukkumaan, pöh! "Poikien" kannalta tää on hyvä järjestys, kun niiden ei tarvii olla yksin kotona, mutta siihen ne hyvät puolet jäävätkin, vielä PÖH!

Sain tuossa KRITS:ltä sähköpostia. Ens viikon perjantaina pitäis mennä Helsinkiin viestintäpakin seurantaryhmän kokoukseen. Lupauduin olemaan seurantaryhmässä vaikka en enään olekkaan Kris:n hommissa. No, ei ole enään kun kaksi kokusta jäljellä. Tuo viestintäpakki on kylläkin tosi mielenkiintoinen projekti ja vielä kun se alkaa olla pikkuhiljaa toteuttamisvaiheessa, niin varmaan on odotettavissa ihan mielenkiintoinen kokous. Onhan se vähän tyhmää ajaa parin tunnin kokouksen takia Helsinkiin asti, mutta onneksi KRITS maksaa matkakorvaukset. Muuten en varmaankaan viitsisi lähteä.

Nyt taidan lähtee käymään tuolla parvekkeella, joten jatkan taas joku toinen päviä, ehkäpä jo ensi yönä kun on taas yövuoro....