Nyt eletään jo toukokuu puolessa välissä ja keli on mitä parhain. Kyllä se kesä nyt tuli pitkän odotuksen jälkeen.

Mitään suurempaa ei ole tapahtunut sitten viime kirjoittamisen jälkeen. Sairasloma jatkuu edelleen, tosin pari päivää sitten aloitin kuntouttavan työkokeilun Huhtamediassa. Töitä on näin aluksi vain 4 tuntia päivässä, mutta huomasin kauhukseni, että sekin on tälle selänromulle aivan tarpeeksi. Särkylääkettä joudun ottamaan päivittäin. Ei tästä selänromusta taida olla enään työelämään... harmi!

Skootterilla onneksi pystyn ajamaan, se onkin meikäläisen "henkireikä", jos tuon harrastuksen joutuisin lopettamaan, niin sitten ottais koville. Ostin siis alkukeväästä 125 kuutioisen moottoripyöräskootterin, jolla olen sitten päristellyt tähän mennessä jo yli 1000 kilometriä. Ainut tosi harmittava asia on, että skootteri on TAAS epäkunnossa ja se on nyt jo pari viikkoa seissyt "pajalla". Meikä odotteleen sen kunnostusta kuin pikkupoika joulupukkia. Nyt olisi parhaat ajokelit ja Suomen kesä kun on tunnetusti lyhyt... No, toivotaan, että ajokausi ei vielä loppunut meikäläisen osalta tähän tekniseen vikaan. Skootterissa on ollut turhan paljon sellaisia harmittavia pieniä vikoja, joten alan tulla sellaiseen päätökseen, etten ainakaan tuolla skootterilla tee mitään Ahvenanmaan retkeä, luottamus tuohon skootteriin alkaa olla mennyttä ja harmittaa kun tuli ostettua noin huonokuntoinen ajopeli. On otettava opiksi se, että halvalla ei saa priimaa... No, meikäläiselle tämäkin hankintahinta oli erittäin kova... ja kalliinpaa skootteria on turha haaveillakkaan näillä tuloilla. Muuten tuolla skootterilla on tosi mielyttävä ajaa, silloin kun se on ehjä.

Taas tuli valitettua... vaikka en voi sietää ainaisia valittajia. Niin kuin Tami kertoi blogissaan... valittajat menkööt Pohjois-Koreaan....

Toivottavasti seuraavassa postauksessa olisi mukavampaa kerrottavaa.