Elikkäs aikaa on taas vierähtänyt, ei tullu kirjoitettua marraskuussa, kuten edellisessä jutussa lupailin.

Paljon on ehtinyt taas tapahtua sitten viime kerran. Karavaani liikahti jälleen ja nyt asustellaan "kotona" eli Palokassa. Tänne muutossa ei todellakaan ollut meikäläisellä mitään sopeutumisvaikeuksia, päinvastoin tuntui kuin kotiin oltais tultu ja ihan helposti ei meitä täältä saa muuttamaan enään sinne ruuhkasuomeen.

Aika outo juttu, mutta meikäläinen odottaa kuumeisesti kesää... Normaalisti odotan virkeän virkistävää pakkaskeliä ja talvea. No, selitys tähän löytyy tuosta meikäläisen viime kesänä alkaneesta harrastuksesta, tai jotkut sanoo viidenkympin villityksestä. Eli skootterointihan se.... Nyt ensi kesäksi moposkootteri vaihtui astetta isomaan eli 125 kuutioiseen oikeeseen skootteriin. Ja nyt sitten odotetaan kuumeisesti ajokauden alkamista, eli oiskohan tuossa huhtikuun loppupuolella... Tulevana kesänä "päriseekin" sitten oikein urakalla. Täytyy ottaa kaikki irti tästä Suomen lyhyestä kesästä. Ja nyt kun on isompi skootteri, niin "reviirikin" on sitten laajempi.

Terveystilanne on edelleen aika kehno. Selkää särkee joka ainut päivä ja särkylääkettä popsitaan. Ainoan poikkeuksen teki tammikuun alussa, uuden vuoden päivänä, kun sain lääkeallergisen reaktion. Toista kertaa tuota "kohtausta" en todellakaan halua, mutta kun ambulanssijepet antoivat jonkin piikin, niin kahteen viikkoon en tuntenut minkäänlaista selkäkipua!!! Tuntui taivaalliselta kun pystyi nousemaan sängystä ilman kipuja ja kävelykin onnistui kuin nuorelta ukkelilta. Se oli meikäläisen kahden viikon loma, sillä tuon kahden viikon jälkeen kivut palasi ja tässä mennään. Pyysin viime lääkärillä käynnillä, että antaisivat samanlaisen piikin, että saisin taas kivuttoman pariviikkoisen, mutta eipä lääkäri antanut, pöh! Kai siihen oli sitten jokin syykin...

Elikkä tällaista täällä, Anjakin valmistui sairaanhoitajaksi. Ja on töissä Viitaniemen palvelukodissa. Hieno homma Anja! Ja paljon Onnea!

Nyt en lupaa mitään aikaa, milloinka kirjoitan seuraavan kerran. Koska tuppaa vähän venähtämään nämä meikläisen postaukset, mutta ehkä sitten viimeistään kun ajokausi alkaa, sillä koitan pitää jonkinlaista ajopäiväkirjaa reissuista.  Joten viimeistään silloin tulee jupinoita....

Hyvää kevään alkua kaikille lukijoille!