Ehtoota taas! Ja nyt poikkeuksellisesti näin illalla, ennen nukkumaan menoa.

En ole muutamaan päivään kirjoittanutkaan, kun on ollut nuo muuttohommat niin pahasti päällä. No, nyt on tavarat uudessa paikassa ja ihan olen tyytyväinen uuteen kämppään. Vielä kun saadaan tavarat paikoilleen niin sitten voidaan huokaista! Minähän en tuossa muutossa joutunut koville, sillä tällä selällä ei pahemmin muuttolaatikoita kanniskella. Vaimo parka joutui sitten rehkimään minunkin edestä.

Muutto meinasi mennä ihan penkin alle, kun jo aikaa sitten sovitut muuttomiehet ns. "kaverit" tekivät oharit. Aloitin varmistelun jo reilu kuukausi sitten ja niin jokainen vannotti että kyllä he tulevat auttamaan. Onneksi en luottanut heihin, sillä viimeisenä iltana tuli sellainen tunne, että pitäis vielä viidennen kerran varmistaa... no sitten alkoi tulla sähköpostia... jokainen oli mukamas estynyt tai sitten "luulivat" muuton olevan vasta seuraavana päivänä.... Säälittäviä tekosyitä! Olisivat edes ilmoittaneet ettei heillä ollut aikomustakaan tulla, mikään velvollisuushan se ei missään tapauksessa ollut. Mutta kun oli niin jo varmaksi sovittu... Pitäis ihan ostaa heille hamekangas... Mutta nyt ollaan kuitenkin jo loppusuoralla ja saadaan taas välillä alkaa asumaan. Vielä kun saisin tuon selän työkuntoon, niin ei tässä sitten mitään hätää olisi, mutta nyt en saa palkkaa ainakaan kuukauteen ja tilillä on rahaa kokonaista 3 € ja laskujakin pitäisi maksaa ja sitten vähän ostaa ruokaakin. Nyt tarvitaan kyllä jo sitten erittäin taitavaa "pennin venyttäjää".

Tässä oli muuten sitten ensimmäinen kirjoitus tähän blogiin sen blogin vaihdon jälkeen. Toivottavasti kaikki lukijat/lukija tulitte myös tähän blogiin ja edelleen saa kommentteja lähetellä... Jatkan kirjoittelua taas sitten joskus yöllä tai päivällä...