Taas vierähti puolivuotta edellisestä kirjoituksesta! No, jo toinen kirjoitus tänä vuonna, edistystä...

Heinäkuinen tiistai alkoi vesisateessa, keli on kuin syksyllä. Ei se mitään, meikäläinen kun tykkään paljon enemmän tällaisesta viileemästä kelistä kuin helteestä. Tähän taitaa monella olla eri näkemys. Paljon on taas tapahtunut sitten viime kirjoituksen. Huhtikuussa valmistuin kokemusasiantuntijaksi ja muutama kokemusasiantuntijan "keikkakin" on jo ollut. Tämä toiminta antaa tosi paljon ja vielä jos voi auttaa muita kipukroonikoita sekä toimia "tulkkina" terveydenhuollon ammatilaisen ja potilaan välillä, niin on älyttömän hyvä! Nyt kesäaika on hiljaista, kun koko Suomi on lomilla, mutta elokuussa uskon että taas hommia riittää.

Rahattomat ry jatkaa kehittymistä pikku hiljaa. Olemme olleet mediassa hyvin esillä sekä järjestimme "telttapäivän" Jyväskylän kävelykadulla. Paljon on ihmisiä kiinnostanut ja jokunen rohkea on jopa tullut juttelemaan. Radio Jyväskylä on ollut kiitettävästi tukemassa tiedotustoimintaamme. Myös Rahattomat ry:n toimintaan vaikuttaa tämä lomakausi. Suurin osa viranomaisista on lomilla ja ketään ei saa kiinni. Mutta varmasti toiminta taas herää, kun ihmiset tulee virkeänä takaisin työhommiin. Telttapäivän lisäksi suuri urakka oli toimiston muutto. Saimme vuokrattua Kortepohjan ostoskeskuksesat hyvän toimitilan ja vielä edullisesti. Joten eteenpäin on menty, vaikkakin hitaanlaisesti. Mutta käykääpä vilkaisemassa Rahattomat ry:n nettisivuja: www.rahattomat.fi

Elikkäs tällaista tällä kertaa. Ei kauheasti nyt tullu jupistua, vaikka aihettakin kyllä riittäisi. Mutta jätetään enemmät jupinat sitten seuraavalle kerralle.