Huomasin, kun lueskelin mun aiempia kirjoituksia, niin nyt tämä blogi on vaarassa mennä pelkästään valitteluksi! Valittaminen kun on aina ärsyttänyt, niin nyt syyllistyn itse samaan. Mitä tälle vois sit tehdä? No, lopetin tv-uutisten katselemisen. Hermostuin aina niin totaalisesti kun uutisissa kerrottiin näiden meidän päättäjien "toilailuista" ja se että kuinka TAAS kerran Venäjä on kaikkeen syyllinen, Putin teki sitä ja tätä ja miten hieno auttaja tuo Yhdysvallat on. Mitenkähän asianlaita oikeasti on?

No, tässä tämä "valitteluosio".

Ja sitten positiivista jutskaa...

Kipupolilta soittivat, että saan ens viikolla sakraalipuudutuksen, nyt kolmatta kertaa! No, meikä on onnessaan ihan kuin pikkupoika karkkikaupassa, sillä on tiedossa muutama täysin kivuton päivä (toivottavasti muutama viikko). On monta eri mielipidettä siitä, että onko tuo sakraalipuudutus hyvä juttu, on kerrottu että se pahentaa tuota selkäkipua, mutta otan tuon puudutuksen joka tapauksessa. Meikälle riittää että saa edes muutaman huilipäivän.

Vaikka terveyskeskuslääkäreitä on haukuttu, niin mun ns. omalääkäri on aivan huippu! Lääkäri ensimmäisellä kerralla kertoi suoraan, ettei ihan tunne tätä meikäläisen sairautta ja määräsi heti lisä tutkimuksiin. Tämä lääkäri ei alkanut arvailemaan mitään, vaan asioista otetaan selvää! Hyvä! Lisäksi tämä "minun lääkäri" otti ensimmäisenä lääkärinä vakavasti mun pikkusormen puutumisen. Nyt sitten odotellaan leikkausaikaa ja sen jälkeen yksi vaiva on korjattu. Olisipas tällaisia lääkäreitä enemmän! Tekisi mieli laittaa tämän lääkärin nimi tähän kirjoitukseen, mutta en uskalla, ettei tule mitään jälkipuheita tai laittomuuksia. Mutta vielä kerran, aivan HUIPPU LÄÄKÄRI!

Näin, tulipas kirjoitettua välillä positiivista jutskaa...

Jatkan taas sitten joskus....