Niin taas vuosi vaihtui! Totesin, että taidan todella tulla vanhaksi. Uuden vuoden vietto raketteineen yms... ei todellakaan kiinnostanut. Nuorempana sitä hengailtiin ulkona käytiin Jyväskylän keskustassa katselemassa juhlintaa ja raketteja. Nyt en viitsinyt mennä edes ikkunasta katselemaan, vaan kävin jo paljon ennen puolta yötä tv-tuoliin lukemaan Päätalon kirjaa ja sitten nukkumaan. Televisiota en edes aukaissut ja vaimo kun oli töissä iltavuorossa, niin me Nallen kanssa alettiin nukkumaan.

Vuosi 2017 on muutoin mielenkiintoinen. Rahattomat ry:ssä vapaaehtoistyö jatkuu tosi tiiviinä, toivottavasti mun selkä vaan pysyy mukana. Uusia kuntouttavia aloitti työtoiminnan ja muutenkin yhdistyksen toiminnan laajentaminen on työnalla. Valitettavasti talousongelmaisia ihmisiä tulee jatkuvasti enemmän ja sen seurauksena kaikenlaiset mielentervysongelmat lisääntyvät. Tämän takia Rahattomat ry:n on saatava lisää vertaistukijoita! Yhdistyksen toiminnan laajentaminen kattamaan koko maa on tosi haasteellinen tehtävä.

No, tulipa kirjoitettua jo heti alkuvuonna. Tämä blogin kirjoittaminen kun ei ole meikäläisen vahvimpia taitoja, mutta yritän kirjoitella kuulumisia pikkuisen useammin kuin viime vuonna.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille blogin lukijoille!