Aikaa on taas vierähtänyt muutama kuukausi viime kirjoittelusta, mutta raapustan nyt tässä vähän aikani kuluksi.

Nyt on sitten työhommat Lentoparkissakin loppunut. Pidettiin viime kuussa palaveria lääkärin ja työnantajan kanssa. Lääkäri ehdotti, että menisin Lentoparkkiin työkokeiluun muutamaksi tunniksi päivässä, jotta voitaisiin todeta, että kestääkö mun selkä niitä hommia. Tämä ei sitten työnantajalle kelvannut, vaikka palkkaa tuolta ajalta ei työnantajan olisi tarvinnut maksaa. He ilmoittivat vain yksiselitteisesti, että "heillä ei rampojen tarvitse pyöriä, se heikentää asiakaspalvelua" (suora lainaus). Eli se siitä hommasta sitten, vaikka mielestäni en nyt vielä rampa ole. Nyt olen sairaslomalla elokuulle asti ja sen jälkeen virallisesti työtön.

Tässä kun on nyt pari vuotta istunut toimettomana, niin alkaa tämä joutenolo rassaamaan oikein kunnolla. Nykyaikana jos sairastut niin yhteiskunta on ensimmäisenä naulaamassa arkkua, huomaat ettei susta ole enään mitään hyötyä millekkään... joutaa roskikseen. Töitä olen yrittänyt hakea, tietenkin sellaista työtä jota pystyisin vielä tekemään (80 työpaikkahakemusta jätetty), mutta kun olet jo viisikymmentä täyttänyt, niin olet työmarkkinoillakin roskasakkia.

Ainut juttu, mikä pitää meikäläistä vielä "tolkuissaan" on tuo skootteri-harrastus. Hommattiin keväällä moposkootteri, jolla sitten päristelen ympäri kylän raittia. Mutta näin sateisena ja koleana päivänä joutuu taas istumaan sisällä ja se vetää mielen matalaksi. Tulee jatkuvasti mieleen, että tässäkö tämä elämä sitten oli... selkä paskana todennäköisesti pysyvästi ja selkäkivut pitää seuraa päivittäin... No, toivottavasti nuo kelit pikkuisen paranevat, että pääsee päristelemään "höyryt" pihalle. Onpahan sitten jotakin tekemistä... ja vieläpä mukavaa tekemistä! Tarkoituksena olisi vielä ensi kuussa tehdä sellainen pitkä päristelyretki. Hommasin tuota retkeä varten jo teltan ja muut retkikamat, vielä täytyy teettää huolto skootteriin. Kirjoittelen sitten ainakin Facebookkiin raportteja reissusta. Ja mitä tärkeintä... tuo mun paska selkä kestää yllätävän hyvin skootterilla päristelyn!!!

Elikä tällaista... koitan taas kirjoitella, ainakin ennen marraskuuta, jolloin taas tapahtuu isoja muutoksia... mutta siitä sitten myöhemmin lisää.