Kun kuuntelee päivän uutisia ja valtamediaa, niin päivän sana näyttää olevan Venäjän haukkuminen. Tapahtui mitä tahansa niin jossain vaiheessa syytetään siitä Venäjää ja Putinia. Suomalaiset päättäjät pullistelevat  venäläisille siinä toivossa, että kyllä Eu ja Nato auttaa ja meillä ei ole mitään hätää. Eli me suomalaiset emme ole oppineet yhtään mitään historiasta. Ennen toista isoa sotaa pullistelimme venäläisille siinä toivossa että kyllä Hitler ja Yhdysvallat meitä puolustaa... No, kuinkas siinä sitte lopuksi kävikään... Tämän päivän suomen ulkopolitiikka noudattelee tasantarkasti tuota historiaa. Osoittaa suurta tyhmyyttä päättäjiltälmme luottaa Eu:n ja Naton apuun. Tällä menolla olemme Venäjän vihollinen ja kun Venäjä turvaa omat alueensa, ottaa ja liittää Suomen Venjäjään, niin siinä vaiheessa on turha alkaa vinkumaan. Yhdysvallat on ottanut maailmanpoliisin maineen ja puuttuu röyhkeästi muiden maiden sisäisiin asioihin muka suojellakseen maan kansalaisia. Hah, tyhmäkin huomaa, että Yhdysvaltalaisten mielenkiinto on ainoastaa vieraan maan öljy ja muut rikkaudet jotka sen pitää väkisin ottaa haltuunsa. Ukrainan kriisi, Irakin sodat, Lähi-idän kahinat, kaikki ovat Yhdysvaltojen aiheuttamia. Nähtävästi Yhdysvallat tarvitsevat näitä sotia, oman sotateollisuutensa pönkittämiseen ja muiden maiden pelotteluun. Ja me suomalaiset nyökytetään päätämme niin että niskat nitkahtaa, kyllä Eu ja Nato hoitaa hommat ja olemmehan ihan Eu:n ytimessä... kyllä Venäläisten pitäisi pelätä meitä suomalaisia... kun presidenttimme jyrähtää Putinille. VOIHAN PYHÄ SYLVI sanon minä. Ja vielä kun suomalaiset näyttävät menevän tuohon... tullaan kuin pässit narussa nyökytellen... kylläpäs me ollaan mahtavia!

Mielestäni nyt pitäisi ottaa opiksi historiasta ja yrittää korjata Suomen ja Venäjän välit. Hyvät suhteet venäläisiin on paras vakuus sille, että Suomi pysyy itsenäisenä ja puolueettomana.

No, tämä on meikäläisen jupinaa ja piti saada kirjoittaa johonkin kun meitä viedään kuin pässiä narussa. Tiedän kyllä, ettei tällä meikäläisen jupinalla ole minkäänlaista vaikutusta nykytilanteeseen ja eipä tätä meikäläisen blogia taida muut lukeakkaan, mutta jupisempa siitä huolimatta. Mutta jos joku eksyi tälle meikäläisen blogisivulle, niin hyvää alkavaa talvea kummiskin.