No heh, ei tämä meikäläisen jupinat oikein toimi, kun viimeksi kirjoitin alkuvuodesta. No, kerkesimpäs vielä kirjoittaa tämän vuoden puolella. Tämä, nyt lopuillaan oleva vuosi meni Rahattomat ry:n vapaaehtoistyön merkeissä. Rahattomat ry kehittyy koko ajan. Joten olen huomannut, että tarvetta yhdistykselle on, vaikka media "paahtaa" että nyt Suomella menee jo hyvin, kauppa käy jne... Mutta vähäosaisten määrä lisääntyy koko ajan. Tulee vaan mieleen, että minnekkä ne rahat oikein menevät, taitaa mennä hyväosaisten taskuun lyhentämättömänä.

Mun oma terveys ei onneksi ole heikentynyt paljoakaan. Tosin eihän tuo selkä hyvässä kunnossakaan ole, kävelymatkat ovat jo alle satametriä, mutta en vielä pyörätuoliakaan tarvitse. Täytyy olla kiitollinen jokaisesta päivästä kun vielä voin liikkua. Ja yhdistyshommia teen aina voinnin mukaan. 

Kokemusasiantuntija toiminta on lisääntynyt, joten meikäläisen arkipäivät alkaa olla aika täynnä. Tämä on hyvä asia, vaikka selkä ei tykkää, niin saanpahan sisältöä päivään ja ei tarvitse kokoaikaa "kuunnella" tuota kipua. Kokemusasiantuntijatoiminta antaa myös mulle itselle voimia kestää tuo krooninen kipu.

Monet ovat varmaan huomanneet, että mun kotisivuosoite on muuttunut. Vanhat sivut ariahlgren.com on loppunu ja uudet sivut löytyy osoitteesta www.ahlgren61.fi. Tosin sivut ovat vielä keskeneräiset, päivittelen niitä aina kun on aikaa, joten malttia odotteluun, kyllä ne vielä valmistuvat.

Näin, tämä taitaa olla tämän vuoden viimeinen kirjoitus ja ainakin yritän kunnostautua kirjoittamaan vähän useammin kuin kaksi kertaa vuodessa. Joten oikein hyvää Joulua ja Uuttavuotta kailille tutuille ja tämän blogin seuraajille.