No huh, täähän on yhtä kirjoittamista... en ole tainnu kirjoittaa näin usein vielä koskaan!

Joulu tuli vietettyä lähes juhannus kelissä, eli vettä satoi taivaan täydeltä, syksyinen vihlova tuuli... ja lumesta ei tietoakaan. Onkohan se sään muutos nyt sit iskenyt tänne pohjolaan. Niinhän joku säätiedemiäs kertoi muutama vuosi sitten, että täällä sää muuttuu keskieuroopan säätä muistuttavaksi. Eli talvet tulee olemaan sellaista räntäpas..aa. Uimaankaan ei ole tehny mieli, kuka tonne viimaan viittii lähteä. Tulis sellainen kunnon talvinen kirpeä pakkaskeli, niin sitten olisi tosi mukava uida. Täytyy vaan odotella, jos vaikka vielä tänä "talvena" pääsis.

Nyt jouluna tein historiaa... En ole koskaan ennen tuntenut jouluaattona illalla hirmuista nälkää!!! Nytpähän sekin on koettu. Ja tämä nälkä johtuu siitä, että olen sellaisella laihdutuskuurilla, että syön ainoastaa vain aamupalan ja päiväsapuskan. Illalla en syö sitten yhtään mitään, ainoastaan juon kahvia ja vettä. Mutta tuo iltanälkä on potemisen väärtti, sillä nukun öisin tosi hyvin ja toiveena olisi vielä, että mahdun prätkäpukuun sitten huhtikuun lopulla. Niin ja on tästä laihduttamisesta kai hyötyä tohon mun romuselkään. Selän ei tartte sitten kannatella hirmuisia läskivuoria. Laihduttamisen alkutaipaleilla olen kuitenkin vielä, mutta onpahan vielä muutama kuukausi ajokauden alkuun.

Tämmöistä tänä jouluna, ei muuta kuin Hyvää Joulua niille jotka ovat erehtyneet lukemaan meikäläisen jupinoita. Ja Hyvvää Uutta vuotta kans, jos ei tule sitten kirjoitettua vielä tän vuoden puolella. Olishan se aivan älyttömän hurjaa jupistelua jos vielä tänä vuonna jupisen. Mustahan tulis sit ihan Jupinapekka!

Joten jupistaan....